Steigers

Een steiger huren?

Voor elke klus het juiste klimmateriaal
Heeft u schilderwerk of renovatiewerk op de planning staan? Alumont steigerverhuur in Amsterdam heeft diverse typen aluminium steigers in het assortiment. Bijvoorbeeld:

  • Rolsteigers, smal 75 cm en breed 135 cm (185 cm, 245 cm en 305 cm)
  • Hangsteigers
  • Kamersteiger
  • Hangbrug installaties
  • Stages
  • Regenkappen (Voor over de steigers wanneer het regent)

Voor meer informatie over de verschillende steigers of de voorwaarden, bel (020) 684 91 61 of stuur een bericht.

Rolsteigers
Rolsteigers zijn voorzien van wielen waardoor u de steiger makkelijk kunt verplaatsen. Ze worden over het algemeen gebruikt voor onderhouds-  en montagewerkzaamheden op hoogte. Onze rolsteigers zijn geschikt voor maximaal 250 kilo per platform. Rolsteigers onderscheiden zich van andere steigers door hun vrijstaande gebruik en mobiliteit.
De steigers bestaan uit verschillende platform lengtes (185 cm, 245 cm en 205 cm) waardoor project specificieke onderdelen en afmetingen kunnen worden gemaakt, passend bij uw geplande werkzaamheden.

Hangsteigers
Een hangsteiger wordt vaak gebruikt wanneer er alleen op hoogte gewerkt wordt of als er sprake is van een slechte bereikbaarheid van onderaf. Met een hangsteiger van Alumont steigerverhuur hangt u in een bak met een staalconstructie aan de bovenkant van het gebouw. Ook wanneer het bijvoorbeeld verboden is om een steiger op het voetpad te plaatsen of deze de ingang van een gebouw zou verhinderen, is een hangsteiger een veilig alternatief. Op een hangsteiger kunt u met een beperkt aantal personen werken en geen grote hoeveelheden materiaal opslaan.   

rolsteiger, steigerverhuur
steigerverhuur

Hangbrug installaties

Een hangbrug installatie wordt gebruikt op grote hoogte of als er geen steiger op de grond kan staan, bijvoorbeeld boven glas, water of een fietspad. De brug hangt aan staalkabels die gemonteerd zijn aan dakbalken die op het dak staan. Het dak moet hiervoor wel plat zijn. De brug kan in diverse lengtes gemaakt worden, omdat het gekoppelde modulen zijn. Het voordeel is ook dat de hangbrug in de meeste gevallen door uzelf te verplaatsen is. Daarnaast is er geen last van inbraakgevaar, omdat u de brug op hoogte kunt hangen, vrij van de grond, wanneer u weggaat.