Voor elke klus het juiste klimmateriaal

Een steiger huren?

Neem contact op

Heeft u schilderwerk of renovatiewerk op de planning staan? Steigerverhuur Alumont in Amsterdam heeft diverse typen aluminium steigers in het assortiment. Bijvoorbeeld:

  • Rolsteigers, smal 75 cm en breed 135 cm (185 cm, 245 cm en 305 cm)
  • Hangsteigers
  • Kamersteiger
  • Hangbrug installaties
  • Stages 
  • Regenkappen (Voor over de steigers wanneer het regent)

    Let op! Steigerverhuur Alumont verhuurt geen gevelsteigers!

 

Voor meer informatie over de verschillende steigers of de voorwaarden, bel 020 - 684 91 61 of stuur een bericht.

Rolsteigers

Rolsteigers zijn voorzien van wielen waardoor u de steiger makkelijk kunt verplaatsen. Ze worden over het algemeen gebruikt voor onderhouds- en montagewerkzaamheden op hoogte. Onze rolsteigers zijn geschikt voor maximaal 250 kilo per platform. Rolsteigers onderscheiden zich van andere steigers door hun vrijstaande gebruik en mobiliteit. De steigers bestaan uit verschillende platform lengtes (185 cm, 245 cm en 305 cm) waardoor project specifieke onderdelen en afmetingen kunnen worden gemaakt, passend bij uw geplande werkzaamheden.

Hangsteigers

Een hangsteiger wordt vaak gebruikt wanneer er alleen op hoogte gewerkt wordt of als er sprake is van een slechte bereikbaarheid van onderaf. Met een hangsteiger van Steigerverhuur Alumont hangt u in een bak met een staalconstructie aan de bovenkant van het gebouw. Het gebruik hiervan is mogelijk voor de bovenste 3-5 meter en de laatste verdiepingen van het desbetreffende gebouw.


Ook wanneer het bijvoorbeeld verboden is om een steiger op het voetpad te plaatsen of deze de ingang van een gebouw zou verhinderen, is een hangsteiger een veilig alternatief. Op een hangsteiger kunt u met een beperkt aantal personen werken en geen grote hoeveelheden materiaal opslaan.

Hangbruginstallaties

Een hangbruginstallatie wordt gebruikt op grote hoogte of als er geen steiger op de grond kan staan, bijvoorbeeld boven glas, water of een fietspad. De brug hangt aan stalen kabels die gemonteerd zijn aan dakbalken die op het dak staan. Op deze manier kunnen de stalen kabels van boven naar beneden elektrisch zakken. Let op: Het dak moet hiervoor wel plat zijn. De brug kan in diverse lengtes gemaakt worden, omdat het gekoppelde modulen zijn. Het voordeel is ook dat de hangbrug in de meeste gevallen door uzelf te verplaatsen is. Daarnaast is er geen last van inbraakgevaar, omdat u de brug op hoogte kunt hangen, vrij van de grond, wanneer u weggaat.

Huur direct een steiger

Wilt u een steiger huren? Neem contact met ons op via: 020 - 684 91 61

Neem contact op